Bantuan

Hubungi kami dari no. yang tertera dalam website ini untuk bantuan.

Bagaimana Cara Membuat Pembelian?

Untuk produk yang terdapat dalam ‘shop’ anda boleh terus ‘add to cart’ dan buat bayaran untuk membuat pembelian. Untuk produk penjenamaan atau tempahan khas, anda perlu berhubung dengan team kami untuk berbincang dan menetapkan produk anda. Bayaran dibuat setelah invoice dikeluarkan.

Bila Saya Akan Terima Produk?

Produk ready stock anda akan terima dalam tempoh 3-5 hari bekerja. Jika produk penjenamaan baru, ia bergantung kepada perbincangan.

Macam Mana Nak Track Tempahan?

Anda akan diberikan no tracking untuk setiap parcel yang dihantar. Jika tidak terima, sila hubungi team kami. Dengan no. tracking itu anda boleh buat semakan di website syarikat kurier bekernaan.

Macam Mana Cara Pulangkan Produk?

Seandainya produk rosak atau ada sebarang masalah, anda boleh pulangkan produk dengan pos kembali ke kilang kami. Dapatkan maklumat di website ini.

Boleh Ke Batal Tempahan?

Tempahan yang sudah dibuat tidak boleh dibatalkan. Anda hanya dibenarkan untuk meminta refund jika produk bermasalah.

Boleh Saya Dapatkan Refund?

Ia, boleh jika produk bermasalah. Kami akan gantikan wang anda atau gantikan dengan produk baru. Anda tidak boleh mohon refund tanpa sebab.

Macam Mana Nak Tahu Bayaran Dah Jelas?

Anda akan menerima email beserta resit pembayaran dengan butiran tempahan yang lengkap. Jika tidak terima, anda juga boleh minta secara manual dengan team kami.